Event Planning

Iedereen houdt van een feestje, maar grote aangelegenheden zoals een huwelijk, een verlovingsfeest, een jubileum,... vragen toch iets meer planning. Wabi Sabi Events kan ondersteuning bieden op alle vlakken. Van het begin tot het einde, van ballonnen tot unieke handgemaakte details, samen zorgen we ervoor dat het iets uniek wordt. Op zoek naar meer informatie? Vul het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@wabisabi-events.be.

 

 

WEDDING

Samen maken we de dag zo uniek als jullie het willen. Heb je enkel ondersteuning nodig van een 'master of ceremony' tijdens de grote dag of heb je zin in een fantastisch huwelijk maar ontbreekt het aan tijd en misschien een beetje creativiteit? We kunnen helpen op alle gebied! 

 

Meer informatie over onze pakketten vind je hier.

BABYSHOWER

Al dan niet als verrassing voor de aanstaande mama, is de babyshower een fantastische manier om nog even de mama-to-be te vieren en te verwennen. Babyshowers en genderreveal parties, waar het geslacht van de baby onthuld wordt, winnen de laatste jaren aan populariteit. 

 

Wil je graag zo een feestje organiseren? Contacteer ons! We helpen je graag verder.

 

Meer informatie vind je hier.

 

 

PARTY-TIME

A milestone birthday, een jubileum, geboortefeest, communie,... welk feest je ook wil vieren en welk budget je ook beschikbaar hebt, wij kunnen helpen. Van bloemen tot feestlocatie, we zoeken precies wat bij je past en zorgen dat het totaal plaatje klopt. 

 

Een zorgeloze dag waarop je enkel moet toasten en vieren!

BE UNIQUE
Unieke elementen die elk feest, elke gelegenheid een unieke uitstraling geven, ook dat is Wabi Sabi Events!  

 

Ben je op zoek naar een Save the Date of uitnodigingen met net dat tikkeltje meer? Of wil je graag de komst van jullie kindje op een unieke manier aankondigen? Of een speciale ringendoos in lijn met jullie trouwuitnodigingen? Dat en zoveel meer is ook Wabi Sabi. 

 

Veel van onze creaties kan je terugvinden op onze Instagram of op deze pagina.